My new post.

Wat is Diamond Painting?

Diamond Painting is een nieuwe hobby die een mix is ​​tussen Paint By Numbers en Cross Stitch. Met Diamond Painting breng je duizenden kleine hars "diamanten" aan op een gecodeerd zelfklevend canvas om glinsterende Diamond Art te creëren. Klik hier op Pixels en Steken voor meer informatie over onze site.

Diamond Painting werd in 2017 geïntroduceerd in Noord-Amerika en Europa door het bedrijf Paint With Diamonds™. Sindsdien hebben miljoenen ambachtslieden over de hele wereld de vreugde en stressverlichtende voordelen van Diamond Painting ontdekt.

Hoe u uw eerste diamantschilderij start

Stap 1: Haal alle items uit de verpakking.

Elke Diamond Painting Kit wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Maak de balans op van je canvas, set diamanten, gereedschapskist, waskussen en pincet.

Stap 2: Leg je canvas op een schoon, vlak oppervlak of werkstation.

Rol je canvas uit op een perfect glad en vlak oppervlak. Keuken- en eetkamertafels doen wonderen. Advanced Diamond Painters gaan naar Amazon en zoeken naar knutseltafels.

Stap 3: Selecteer een kleur of symbool en giet diamanten in de lade.

Bepaal welk deel van je Diamond Painting canvas je wilt gaan schilderen. Selecteer de juiste diamanten en giet een kleine hoeveelheid in de gegroefde bak. Schud lichtjes zodat de diamanten rechtop schuiven.

Stap 4: Breng wax aan op de punt van uw Diamond Pen.

Trek de plastic film van de roze waskussentjes los en breng een kleine hoeveelheid was aan op de punt van uw Diamond Pen. De wax werkt samen met de statische hechting en werkt bijna als een diamantmagneet.

Stap 5: Plaats elke diamant in het bijbehorende vierkant op het canvas

Elke kleurdiamant komt overeen met een specifiek symbool of karakter op het canvas. Bekijk de legenda aan de zijkant van het canvas om erachter te komen welk symbool bij elke kleur hoort. Kleuren worden aangegeven met DMC-garen. Trek de beschermfolie in kleine delen los en begin met schilderen. VERWIJDER DEZE PLASTIC FILM NIET IN ÉÉN KEER.

Stap 6: Herhaal het proces totdat je glinsterende Diamond Art hebt!

Werk je een weg over het canvas diamant voor diamant totdat je een prachtige DIY Diamond Painting hebt! Om de levensduur van uw Diamond Painting te verlengen, kunt u overwegen deze te verzegelen voordat u hem tentoonstelt! Diamond Paintings zijn bedoeld om op afstand van te genieten - doe een stap achteruit en bewonder de schoonheid.

This blog post is actually just a Google Doc! Create your own blog with Google Docs, in less than a minute.