My new post.

Orale seks is voorspel als je stopt vóór het orgasme, vooral zijn orgasme. Veel mannen geven hun partner graag een orgasme door orale seks voor de coïtus. Als ze tijdens de coïtus geen orgasme kan krijgen, is ze al bevredigd voordat hij klaarkomt. En als ze dat wel kan, is de kans op meerdere orgasmes groter.

Als beide partners een orgasme krijgen door orale stimulatie, is orale seks vaak de enige seks. Daar is niets mis mee. De coïtus hoeft niet per se deel uit te maken van elk seksueel treffen.

 

Pijpen

Mannen vinden het heerlijk orale seks te krijgen. Ze zijn dankbaar voor bijna elke poging van jouw kant. Maar elke vrouw zou moeten weten hoe je een man zo kunt pijpen dat hij er helemaal ondersteboven van is. Ook als je het geven van fellatio minder leuk vindt dan hij het krijgen ervan, zul je toch genieten van jouw erotische macht, als je het effect ervan ziet.

 

Beffen

De meeste mannen vinden het heerlijk om een vrouw met hun mond te bevredigen. Het is zelfs zo dat veel mannen zeggen dat ze orale seks willen geven, maar dat hun part­ners moeite hebben met het ontvangen ervan. Gek genoeg zijn vrouwen van in de twintig over het algemeen minder assertief over het bevredigen van hun orale behoeften dan oudere vrouwen. Ze gaan ervan uit dat ze orale seks zullen geven. maar verwachten het niet te krijgen.

Zowel het geven als het krijgen van orale seks zijn essentiële vaardigheden.

Drie dingen die je moet onthouden als je haar wil beffen: doe het licht en zacht, terwijl je goed let op signalen van haar kant dat het steviger (of nog zachter) mag. Doe geen poging de overdreven tongbewe­gingen die je in pornofilms ziet na te doen. Het ziet er mooi uit, maar is niet erg effectief. En duik niet direct boven op haar clitoris.

Zegt ze nog steeds "Bedankt, maar toch maar niet"?

 

Orale sekstip

Varieer de temperatuur van je mond tijdens orale seks. Begin met je normale lichaamstemperatuur. Dan vul je je mond met ijsklontjes terwijl je je partner met je hand stimuleert. Wacht tot je tong gevoelloos is voordat je het ijs uitspuugt. Leg je ijzige instrument op zijn geslacht. Hij zal dit als een seksuele stroomstoot ervaren.

Na een paar minuten, als je orale temperatuur weer normaal is, doe je hetzelfde maar je neemt een warm drankje in je mond.

Deze methode van afwisselende temperaturen zorgt bij de meeste mannen dat ze langer opgewonden blijven of dat hun erectie weer groeit. Anderen zeggen dat ze intensere orgasmes hebben als er ijs en warmte wordt gebruikt.

 

Verander van standje

Neem een andere houding aan als het nodig is voor de stimulatie van de genitaliën. Misschien moet hij zich terugtrekken om niet te snel te ejaculeren of een andere stand aannemen waarin hij harder kan stoten juist om te kunnen ejaculeren. Zij kan een herhaling van de stimulatie nodig hebben om tot een climax te komen, waardoor hij in dezelfde stand moet blijven om haar te geven wat ze nodig heeft.

Neem niet steeds een ander standje aan om indruk te maken op je partner met je fysieke lenigheid, maar blijf ook niet steeds hetzelfde doen zodat je kramp krijgt.

Er moet een middenweg zijn.

Soms is het goed van houding te veranderen omdat je intimiteit tijdens het vrijen varieert. Misschien wil je haar eerst hard van achteren berijden en het daarna met de gezichten naar elkaar toe doen, om elkaar in de ogen te kunnen kijken. Laat je partner weten dat je wat anders wilt door je lichaam iets te verschuiven of door "Nu wil ik je zó" te fluisteren.

 

Probeer eens anaal

Heteroseksuele anale gemeenschap wordt tegenwoordig veel vaker toegepast dan zo'n tien jaar geleden. Toen had 11 procent van de lezers van Cosmopolitan bijvoorbeeld ervaring met anale seks, en nu 39 procent.

Sommige vrouwen weigeren. Andere verdragen het, vooral voor de juiste man. Weer anderen houden ervan.

Met de juiste man op het juiste moment is anale seks een onvergetelijke erotische ervaring. Net als kaviaar en ansjovis is het niet iets voor elke dag. Dit is speciale seks met een speciale man.

This blog post is actually just a Google Doc! Create your own blog with Google Docs, in less than a minute.